Tafels, houtkachels, buitenhaarden en tuindesign

Wij worden regelmatig door particulieren benaderd voor bijzondere projecten. Zo hebben wij diverse buitenhaarden, tafels maar ook barrel-stoelen gemaakt. Een leuke manier om aan je tuin een persoonlijke touch te geven. Heeft u een leuk idee, schroom niet en neem gerust contact op om uw ideeen te bespreken.
buitenhaard buitenhaard_2
Deze buitenhaarden zijn gemaakt van grote jamtanken. Door het toevoegen van kleppen, een onderstel en een hoge pijp, heeft u vrijwel geen last van rook.

bbq1 bbq2 bbq3 bbq4
De bovenste vuurhaard en/of barbeque is gemaakt van een 60 liter olievat. De deksel is vastgezet met sterke kettingen, met een toevoeging van onderstel met wielen en handvaten om het geheel eenvoudig te kunnen verplaatsen. Dankzij de pijpen komt er genoeg zuurstof in de tank, en kan hij dus ook gesloten branden.

terrastafel terrastafel2
Beide tafels hebben een stalen onderstel en zijn met hardhout of graniet afgewerkt. Indien u voorkeur heeft voor een bepaald blad, is het uiteraard mogelijk om stalen of RVS poten/onderstel bij te bestellen. Wij denken graag met u mee.

olievatstoel olievatstoel met zitting barrelstoel geschilderd olievatstoel geschilderd
Een olievat stoel kan gemaakt worden van verschillende vaten. Bovenstaande stoel is gemaakt van een 60 liter vat. Het vat is eerst in de gewenste vorm gezaagd. Vervolgens wordt de zitting ingemeten en geplaatst en is de stoel geverfd. Om scherpe randen af te dekken is er een rand geplaatst rond de zitting.

IMG-20161224-WA0000
Dit leuke bankje is gemaakt van antieke gietijzeren steunen en Douglas planken die nog voorzien zijn van de boomschors. Hierdoor ontstaat een sfeervol bankje wat zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Het hout dient uiteraard nog wel behandeld te worden.